Brandingkajakken op de Noordzee branding

Cursussen  Prijslijst  Locatie  Reserveren  Contact

KAJAKKEN
in de Branding op zee
Kajakken is de ultieme uitdaging. Als je een eerste
surf hebt gemaakt smaakt dat naar meer. Je zult er
versteld van staan hoe de kracht van het water je
veel plezier kan geven.

CURSUSSEN
Cursussen brandingkajakken en try-out's in de branding

Brandingkajakken is een sport waarbij behendigheid, souplesse, lef en doorzettingsvermogen gecombineerd worden. Spierballen kunnen soms handig zijn maar zijn eigenlijk niet nodig. Je kunt ook prima op techniek in de branding kajakken. Om veilig en goed de technieken te kunnen leren bieden wij op elk niveau uitstekende cursussen die in een plezierige ongedwongen sfeer plaats vinden. Onze zeer goed opgeleide instructeurs willen hun passie voor de kajaksport graag op je overbrengen en je vertrouwd maken met het water. Zodra je ontspannen in de kajak zit kun je soepel in de branding varen, wildwater varen, leren eskimoteren of freestylekajakken.

Cursus brandingkajakken
Kajakken in de branding

Brandingkajak ochtend (1 x 3 uur)
's Ochtends van 10:00 tot 13:00 uur kun je deelnemen aan een korte cursus brandingkajakken. In een rap tempo wordt de belangrijkste instructie gegeven en gaan we zo snel mogelijk het water op. Zodra je door de branding gevaren bent keer je de kajak weer richting strand. Je peddelt uit alle macht en maakt een surf. Een nat pak is vaak onvermijdelijk, maar de belevenis is intens.

Brandingkajak dag (2 x 3 uur)
Een brandingdag is van 10:00 tot 17:00 uur en begint met een uitgebreide instructie. Daarna ga je aan de slag met het oefeningen, zodat je de technieken snel onder de knie krijgt en de sensatie van het brandingkajakken volop zult beleven. De instructie wordt regelmatig even onderbroken voor korte adempauzes die we vaak benutten voor uitleg van technieken op de kant. Als er weinig branding staat worden ook spelvormen en andere leuke en creatieve ideeŽn van je instructeur uitgevoerd.

Brandingkajak weekend (4 x 3 uur)
Een brandingweekend begint zaterdags om 10:00 uur en duurt tot zondag 17:00 uur. De cursus staat boordevol met instructiemomenten en oefeningen. Er is ruim voldoende tijd, zodat het intensieve programma in een relaxt tempo kan verlopen. Een weekeindcursus is aan te raden als je ťcht wilt leren brandingkajakken en genieten van het spelevaren op de schuimende golven. Ook als er weinig branding is bieden we een goed programma en zul je een leerzaam en leuk weekend beleven.

Try-out brandingkajakken
Kajakken in de branding

Brandingkajak try-out (1 x 3 uur)
''s Middags van 14:00 tot 17:00 uur kun je deelnemen aan een korte cursus brandingkajakken. In een rap tempo wordt de belangrijkste instructie gegeven en gaan we zo snel mogelijk het water op. Zodra je door de branding gevaren bent keer je de kajak weer richting strand. Je peddelt uit alle macht en maakt een surf. Een nat pak is vaak onvermijdelijk, maar de belevenis is intens.

© www.brandingkajakken.com / All rights reserved - www.europagaai.nl - www.schoorlactief.nl